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Question: Clause 652.232-70 PAYMENT SCHEDULE AND INVOICE SUBMISSION, (b) 

Invoice Submission states that the Embassy is exempt from paying VAT.  Is the Embassy exempt 

from custom duties for this contract as well ? Should we quote the price with or without taxes??  

 

Answer: The Embassy is exempt from both VAT and customs duties.  You should quote your 

price without either VAT or customs duties. 
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